Gastroenterologie

Gastroenterologia se ocupă cu sănătatea digestivă. Spitalele din Viena oferă servicii de consult, diagnosticare și tratamente pentru diverse probleme de sănătate digestivă. Bolile tractului digestiv intră în domeniul de expertiză al gastroenterologilor: aceștia investighează cauzele afecțiunilor legate de stomac, intestine, ficat și pancreas, aleg tratamentul optim pentru acestea și încearcă să evite o noua îmbolnăvire prin consiliere preventivă.

  • ENDOSCOPIE: această procedură se utilizează în scopul evaluării stomacului, ulcerului, gastritelor, sângerărilor tractului digestiv, etc. În general, interventiile endoscopice se caracterizează prin durere minimală sau sunt chiar lipsite de dureri. Pentru a depista la timp cancerul de colon se recomandă colonscopia.
  • CHIRUGIE ABDOMINALĂ: chirurgia abdominală se referă la intervențiile pe tractul digestiv – esofag, stomac, intestine, splină, ficat și pancreas. Metodele de operație inovative prin tehnici minimal invazive, precum laparoscopia, asigură că inconvenientele intervențiilor chirurgicale de amploare să fie cât mai puțin solicitante pentru dumneavoastră.
  • TRATAMENT PENTRU BOALA DE REFLUX: multe persoane experimentează acest disconfort, însă un număr considerabil are nevoie de un tratament medicamentos, intervenții sau consiliere nutrițională. Biopsia, masurarea acidului gastric și monitorizarea mișcării esofagului oferă informații de bază importante în stabilirea tratamentului individual.
Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi! | CONTACT