Despre Noi

Suntem alături de dumneavoastră încă de la primul contact. Vă facilităm călătoria în altă țară pentru a vă trata corespunzător orice afecțiune.

  • Echipa noastră vă va ghida la fiecare pas în planificarea și organizarea vizitei medicale.
  • Ne preocupă sănătatea pacienților, de aceea echipa Viena Med vă va oferi suport pe durata monitorizării post-tratament.

Analizăm în parte cazul fiecărui pacient care apelează la noi, tocmai de aceea serviciile oferite sunt personalizate în funcție de cerințele și nevoile fiecăruia. Îți oferim asistență pas cu pas, ne asigurăm că dosarul tău va ajunge în cel mai scurt timp la specialistul de care ai nevoie, iar timpul în care primești răspunsul clincii alese este între 24-48 ore.

Echipa noastră garantează profesionalism, competență și discreție.

De unde ne-a venit ideea?

Experiența proprie ne-a determinat să inițiem această afacere și nevoia de a avea pe cineva specializat care să ofere informații pacientului pe parcursul vizitei medicale în Viena. A existat un moment cand familia noastră a beneficiat de îngrijire medicală în Viena și am fost atât de impresionați de serviciile din acest domeniu, încât vrem și alte persoane să aibă această oportunitate. Să primească un tratament adecvat într-o clinică de top este ceea ce au nevoie oamenii pentru a avea certitudinea că sănătatea lor este în regulă. În această aventură, am avut nevoie de cineva specializat care să ne îndrume și nu am găsit. Așadar, vrem să devenim acel consultant pentru viitori pacienți în călătoria lor într-un spital european.

Ce vrem să facem?

Să ajutăm oamenii din întreaga lume, care au resursele economice necesare, să aibă parte de asistență medicală în Viena. Există persoane care au această capacitate financiară, însă nu știu cum să ajungă la cele mai bune clinici, unde să se cazeze, etc.  Venim în ajutorul acestora și îi punem în contact cu cei mai buni doctori de la cele mai bune clinici din Viena: ne ocupăm de la programarea pacienților până la cazarea și transportul acestora. Vrem ca pacienții noștri să se bucure de cele mai bune tratamente ale medicinei din Viena.

Cum realizăm ce ne-am propus?

În primul rând, colaborând cu clinicile private și doctorii din cadrul acestora, în al doilea rând vrem să începem o asociere cu anumite locuri unde se pot caza pacienții în Viena. Faptul că deținem  o companie de transport, este un beneficiu, deoarece poate fi asociată cu această afacere pentru a oferi servicii complete pentru viitorii clienți.